Skip to content

Loppulaskennan aika

Olen työskennellyt aktiivisesti vuoden ajan Dakar Challenge 2015 projektin parissa ja kisa on nyt todella lähellä. Pyrkimykseni on ollut valmistautua niin hyvin kuin vain osaan, resurssini huomioiden ja olen tehnyt isoja ja pienempiä virheitä. Mutta virheet ovat opettaneet minulle paljon monista asioista ja ilman niitä en olisi tässä, ja toivon että olen läksyni oppinut (tiedän että kuulostaa kliseeltä, mutta totta se on).

Treenipuolella on tässä vaiheessa enemmän hävittävää kun voitettavaa ja olen keskittynyt kehonhuoltoon, pienten selkä- ja olkapää-huolien ratkomiseen, korkealla oloon totuttautumiseen sekä kisastrategian hienoasäätöön. Vaikkakin rallipyörä tuntui hyvältä testin aikana, huomasin että ohjaustanko ei sovellu minulle ihan 100%, joten otan harjoituspyöräni tangon mukaani Buenos Airesiin, ja vaihdan ne siellä ennen lähtöä.

Vaikka täytyy myöntää että hieman hermostuttaa tämä huikea seikkailu joka minua odottaa, olen todella innoissani, että vihdoin pääsen osallistumaan kaikkien kovimpaan aavikkoralliin. Lennän Buenos Airesiin 27 päivä joulukuuta ja kisa alkaa neljäs tammikuuta. Voit seurata suorana kisaani Dakar.com sivustolta, ajan kilpanumerolla 163. Sivuilta löytyy myös päivittäin uutisia ja videopätkiä kisasta. Facebookissa voit seurata päivityksiä Ralf Molander-Cross Country Rally rider sivuiltani, twitterissä (ralfmolander) ja Instagramissa (ralf.dakar).

Haluan tässä vaiheessa kiittää kaikkia osapuolia, jotka ovat olleet osallisena tässä unelmamatkassa kohti Dakaria ja ilman apuanne, tukeanne ja myötätuntoanne en olisi tässä pisteessä. Erityiskiitos myös tukijoilleni jotka ovat uskoneet projektiini, vaikeista ajoista huolimatta, olen syvästi kiitollinen kaikesta tuesta!
Hyvää joulua ja vauhdikasta uutta vuotta!

Palaan kisan jälkeen!