Skip to content

Paluu arkeen?

Aikaa viime postauksesta on vierähtänyt ja olen lataillut akkua, mutta nyt taas palaan blogikirjoittamisen pariin.

Kesä on vierähtänyt pääosin töissä, mutta ajoa on tullut kiitettävästi ja Suomen Moottoriliiton aluevalmennuksessakin olen käynyt hiomassa taas ajotekniikkaa. Suuntana nyt on Dakar 2018 ja etsin parhaillani yhteityökumppaneita projektiin ja projektisuunnitelma alkaa olemaan valmis.

Olen myös saanut uuden logon, hienon aavikkoketun, jonka ystäväni suunnittelija/jääsukeltaja/vapaasukeltaja Johanna Nordblad ystävällisesti piirsi! Aavikkokettu-tuotteita on tarkoitus saad pian verkkokauppaan myös!

13.8 ajettiin Road Book Challenge Jyväskylässä ja tapahtuma oli hieno. Pääsimme suunnistamaan WRC-maisemissa ja ajokin maittoi, tuloksena oli 3. sija.

Huomenna on lähtö Serrekseen, jossa ajan 1+6 päivää vuoristomaisemissa rallia. Tapahtuma alkaa sunnuntaina 28.8 ja päättyy 3.9. Kilpailua voi seurata sivuilta serresrally.com ja FB sivuiltani Ralf Molander-Cross Country Rally Rider ja Instagramissa ralf.dakar!