Skip to content

Haasteita ja kesän suunnitelmat

Kevät on pitkälti mennyt olkapäävammani kuntoutuksessa, kun joulukuussa sain jännerepeämän BJJ-harjoituksissa. Tämä todisitikin sen että ikä ei tule yksin ja mieli on kehoa vahvempi! Ajotaukoa siis tuli lähes viisi kuukautta, jonka aikana pyrin kuntoutuksen lisäksi huolehtimaan peruskunnosta. Ajohommiin pääsin kevään aikana kuitenkin ja opashommiakin on ollut Lopen Endurolla, jossa olen päässyt harjoittelemaan mieluisissa maastoissa uusien ihmisten parissa. Kevääseen mahtui myös suunnistusviikonloppu, jolloin ajoin kahtena päivänä noin 16 tuntia roadbook-harjotuksia etelä-suomen sorateillä, itse suunnittelmillani reiteillä.

Valitettavasti kevään aikana on käynyt ilmeiseksi että osallistumiseni seuraavaan Dakar-kilpailuun ei ole todennäköistä rahoitusasioista johtuen, joten siirrän fokukseni pikkuhiljaa vuoden 2020 kilpailuun. Tämän vuoden pääkilpailu onkin näinollen jälleen Kreikan Serreksessä elokuun 25.08-01.09.2018 ajettava Serres FIM International Cross Countries Rally, johon näillä näkymin on lähdössä 4 hengen suomalaisedustus. Ajokalusto lähtee suomesta pakettiautolla ja lennän itse paikalle 23pvä elokuuta.

Mitä kalustoon tulee, olen vaihtamassa kalustoa ja osallistun todennäköisesti Serres-ralliin uudella pyörällä ja suunnitelmissa myös uusi rallipyörä syksyn aikana.

Lisäksi osallistun jälleen opastehtäviin MotoJyskyn järjestämällä Six Nights Endurolla heinäkuun 9-15 päivä, joten jos haluat nauttia keskiyönauringosta ja ajaa hienoja reittejä huikeilla näkymillä, ilmoittaudu Jyskyn sivuilla

Hauskaa juhannusta!

-Ralf